• Post information
  •   
Digital Marketing Assistant
details

Job Name:-Digital Technology Institute
Location:- Janakpuri, Delhi
salary :-35,000-50,000 per month
experience:-3 - 6+ year

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

Sayantan Chakraborty


Apply Job

Related Updates

UPSRLM Various Post Outsourcin

Uttar Pradesh State Rural Livelihood Mis

Read more »

Maersk Work from Home Jobs | A

 

//

Maersk Work from Home J

Read more »

Spotify Internship in India â€

Spotify Internship in India – Grow

Read more »

Manager - Programs

No. of opening: 1
Apply By : 2022-09-08

Read more »

Psychiatric Nurse

Job Name:-Psychiatric Nurse - relocate t

Read more »

Haryana HSSC CET Group D Recru

Haryana HSSC CET Group D Recruitment 202

Read more »

Enoah iSolution Walk-in Drive

Enoah iSolution Walk-in Drive 2026 for I

Read more »

Account Executive

Desgination:-HDFC BankGM CAR CARELocatio

Read more »

UPESSC Assistant Professor B.E

UPESSC Assistant Professor B.Ed Recruitm

Read more »

Akasa Air Cabin Crew Drive & G

 
Akasa Air Cabin Crew Drive and G

Read more »