• Post information
  •   
Computer Hardware Engineer
details

Desgination:-Divine India
Location:-Naraina, Delhi
Experience:-2 - 4 years

Job Description

  • Resolve system malfunctions, and provide technical information
  • Installation, configuration
  • Provide technical help

Other Details

It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 4 years of experience of experience.

More about this Computer Hardware Engineer job

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 2 - 4 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?15000 - ?25000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Computer Hardware Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Computer Hardware Engineer job and during the employment with the company, i.e., Divine India.

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Computer Hardware Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 3 Computer Hardware Engineer at Divine India

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Computer Hardware Engineer job?

Ans: This Computer Hardware Engineer job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Related Updates

Merchandiser

Desgination:-Acme Services Private Limit

Read more »

TNHRCE Trichy Recruitment 2025

 


TNHRCE Trichy Recruitment 20

Read more »

Central Bank of India Apprenti

Central Bank of India Apprentice Recruit

Read more »

Woman Lawyer

No. of opening 1
Apply By: 06th jul 202

Read more »

Health Promotor

Job Title: Health PromotorJob Code:

Read more »

Johnson & Johnson Work From Ho

Johnson & Johnson Work From Home Job

Read more »

Optometrist

Job Name:- OptometristCompany Name:- Kal

Read more »

SEO ANALYST

Job Name:- SEO ANALYSTCompany Name:- Maj

Read more »

ICAI CA September 2025 Exam Da

ICAI CA September 2025 Exam Date Sheet R

Read more »

31 Candidates Competing for Ea

31 Candidates Competing for Each Teachin

Read more »