• Post information
  •   
Digital Marketing Manager
details

Job Name:-Veda Vyas Ayurveda
Location:- Ghaziabad
salary :-35,000-50,000 per month
experience:-3 - 6+ year

Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

Tushar Kant


Apply Job

Related Updates

Varun Beverages Hiring for Mul

Varun Beverages Hiring for Multiple Role

Read more »

Central Teacher Eligibility Te

CTET September 2026 Correction Form 

Read more »

Assistant Manager/ Manager

Location: Delhi
Apply by: 22 Jul 2023

Read more »

FRA Consultant (State level)

FRA Consultant (State level)Partnering H

Read more »

NoBroker Walk-In Interview 202

 
NoBroker Walk-In Interview 2026

Read more »

Various Sports Quota Posts

Organization Name: Northeast Frontier Ra

Read more »

Tableau Developer

Job Title: Tableau DeveloperCompany: For

Read more »

Royal Thai Government Loom Nam

Eligibility

To be eligible, an applic

Read more »

Mobilization Executive

Mobilization Executive – Apply by

Read more »

Max Healthcare Walk-In Intervi

 
Max Healthcare Walk-In Interview

Read more »