• Post information
  •   
Store Manager
details

Job Name:-First Cry.Com
Location:-Bangalore
salary :-35,000-40,000 per month
experience:-2 - 6+ year

 Job Description:-

  • Preparing & Cooking food
  • Plan menus
  • Maintain inventory of food and supplies
  • We are hiring For Saudi Arab

Other Details:-

  • It is a Full Time Cook / Chef job for candidates with 2 - 5 years of experience.

More about this Commi:-

1.) What is the eligibility criteria to apply for this Commi 1 job?

Ans: The candidate should be Diploma and above and above with 2 - 5 years of experience of experience

2.) How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?33000 - ?39000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.

3.) How many working days are there for this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job will have 6 working days.

4.) Are there any charges applicable while applying or joining this Commi 1 job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Commi 1 job and during the employment with the company, i.e., Ascensive Educare Ltd..

5.) Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.) How many openings are there for this Commi 1 role?

Ans: There is an immediate opening of 30 Commi 1 at Ascensive Educare Ltd.

7.) Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this Cook / Chef job.

8.) What are the timings of this Commi 1 job?

Ans: This Commi 1 job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Contact Person:-

 

Akshata Bhoyar

Related Updates

CISF ASI Paramedical Staff Rec

CISF ASI Paramedical Staff Recruitment 2

Read more »

Teacher

Job Name:- TeacherCompany Name:-Salaam B

Read more »

Business Development And Marke

Desgination:-Action In Rural Technology

Read more »

Truecaller Internship opportun

Truecaller Internship Opportunities for

Read more »

Assistant Manager-Purchase ( E

Company name:-Quality HR ServicesLocatio

Read more »

National Finance Manager

Location: Delhi
Apply by: 05 Jul 2023

Read more »

Director Finance

No. of opening 1
Apply By: 06th july 20

Read more »

Internship Opportunity at EY:

Internship Opportunity at EY: Apply by S

Read more »

Digital Marketing Manager

Job Name:-Veda Vyas AyurvedaLocation:- G

Read more »

JustDial Off Campus Drive 2026

JustDial Off Campus Drive 2026: Customer

Read more »