• Post information
  •   
Telesales
details

Desgination:-Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd.
Location:- Ghansoli, Mumbai
Experience:-6 - 60 months
Salary:-38,000 - 40,000 per month


Job Description:-

  • Make sales pitch to customers by understanding their needs
  • Close a customer sale and achieve targets quarterly
  • Generate customer leads by doing cold calling

Other Details:-

  • It is a Full Time Telesales / Telemarketing job for candidates with 6 months - 5 years of experience.

More about this Telesales job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Telesales job?
    Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 6 months - 5 years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Mumbai.
  3. How many working days are there for this Telesales job?
    Ans: This Telesales job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Telesales job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Telesales job and during the employment with the company, i.e., Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd. .
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Telesales role?
    Ans: There is an immediate opening of 25 Telesales at Jobeestaan Placements Services Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Telesales / Telemarketing job.
  8. What are the timings of this Telesales job?
    Ans: This Telesales job has Day Shift.

Apply Job

Related Updates

Tender Executive- Gem Portal

Job Name:- Tender Executive- Gem PortalC

Read more »

Tech Mahindra

Company Name : Tech MahindraJob Title :

Read more »

Ingersoll Rand Jobs 2025: Fres

Ingersoll Rand Jobs 2025: Fresher’

Read more »

Internship Opportunity at IBM:

Internship Opportunity at IBM: Apply Now

Read more »

Technical Graduate Course (TGC

 
Indian Army TGC 142 Recruitment

Read more »

Barista/All Rounder

Company Name:- Bonjour Bakery & Coff

Read more »

Field Program Officer- Woman O

Location: Gujarat
Apply by: 22 Jul 2023

Read more »

Computer Assistant

 
UPPSC Computer Assistant Recruit

Read more »

SALES MANAGER

Desgination:-Edumyra ServicesExperience:

Read more »

Dell Technologies Apprentice 2

Dell Technologies Apprentice 2026: Apply

Read more »