• Post information
  •   
HR Recruiter
details

Desgination:-IVG Enterprise
Location:- Delhi
Experience:- 0 - 6+ years
Salary:-35,000 - 40,000 per month  

Job Description:-

  • Candidate screening, interviewing and onboarding
  • Handle employee engagement
  • Provide administrative support
  • Coordinating office activities

Other Details:-

  • It is a Full Time Recruiter / HR / Admin job for candidates with 0 - 6+ years Experience.

More about this HR Recruiter job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this HR Recruiter job?
    Ans: The candidate should be All Education levels and above with 0 - 6+ years Experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month + Incentives that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.
  3. How many working days are there for this HR Recruiter job?
    Ans: This HR Recruiter job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this HR Recruiter job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this HR Recruiter job and during the employment with the company, i.e., IVG Enterprise.
  5. Is it a work from home job?
    Ans: Yes, it’s a work from home job and can be done online.
  6. How many openings are there for this HR Recruiter role?
    Ans: There is an immediate opening of 90 HR Recruiter at IVG Enterprise
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Recruiter / HR / Admin job.
  8. What are the timings of this HR Recruiter job?
    Ans: This HR Recruiter job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.
     

Apply Job

Related Updates

Assistant Manager - CSR

Desgination:-Lok BhartiLocation:-Pune, M

Read more »

Sustainable Business Developme

Designation: Executive
No. of opening:

Read more »

AGS Healthcare Walk-In Drive 2

 

AGS Healthcare Walk-In Drive 2

Read more »

Upcoming Government Recruitmen

Upcoming Government Recruitment 2026: 10

Read more »

Web Developer

Job Opportunity: Web Developer at Life S

Read more »

Mainstreaming Associate

Job DescriptionLocation: DelhiCategory:

Read more »

Project Manager

Job Name:- Project ManagerCompany Name:-

Read more »

Wabtec Internship Program 2026

Wabtec Internship Program 2026 for Fresh

Read more »

Director Finance

No. of opening 1
Apply By: 06th july 20

Read more »

Assistant Manager-Purchase ( E

Company name:-Quality HR ServicesLocatio

Read more »