• Post information
  •   
Customer Support Executive
details

Desgination:-Traident Brains Pvt. Ltd.
Location:-Noida
Experience:-6 - 12 months Experience
Salary:-35,000 - 40,000 per month

Job Description:-

  • Provide information of Products / Services / Offers to customers.
  • Handling inbound calls & outbound calls
  • Understand customer need
  • Solve customers’ query over the phone

Other Details:-

  • It is a Full Time Customer Support / TeleCaller job for candidates with 6 months - 1 years of experience.

More about this Customer Support Executive job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Customer Support Executive job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 6 months - 1 years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Noida.
  3. How many working days are there for this Customer Support Executive job?
    Ans: This Customer Support Executive job will have 5 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Customer Support Executive job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Customer Support Executive job and during the employment with the company, i.e., Traident Brains Pvt. Ltd. .
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Customer Support Executive role?
    Ans: There is an immediate opening of 30 Customer Support Executive at Traident Brains Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Both Male and Female candidates can apply for this Customer Support / TeleCaller job.
  8. What are the timings of this Customer Support Executive job?
    Ans: This Customer Support Executive job has Day Shift.
 

Apply Job

Related Updates

Brand & Content Marketing Exec

Job Description: Brand & Content Mar

Read more »

Indian Overseas Bank (IOB)

Indian Overseas Bank (IOB)Local Bank Off

Read more »

Toothsi WALK-IN Drive in Mumba

Toothsi WALK-IN Drive in Mumbai for Insi

Read more »

Varun Beverages Hiring for Mul

Varun Beverages Hiring for Multiple Role

Read more »

OPTCL Recruitment 2026, Apply

OPTCL Recruitment 2026: Apply Online for

Read more »

Training Coordinator || Nityam

Location: Maharashtra
Apply by: 05 Jul

Read more »

Gallagher Jobs 2025 for Freshe

Gallagher Jobs 2025 for Freshers: Underw

Read more »

IT Facilitator

Desgination:-Darbar Sahitya SansadaLocat

Read more »

Corient Business Solutions Wal

Corient Business Solutions Walk-In Drive

Read more »

District Engagement Officer

Job Name:-District Engagement OfficerCom

Read more »