• Post information
  •   
Network Engineer
details

Desgination:-Bharat ICT Pvt. Ltd.
Location:-Sector 17 Rohini, Delhi
Experience:-3 - 5 years Experience

Job Description

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Network Engineer job?

Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 3 - 5 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?20000 - ?22000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Network Engineer job?

Ans: This Network Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Network Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Network Engineer job and during the employment with the company, i.e., Bharat ICT Pvt. Ltd..

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Network Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 2 Network Engineer at Bharat ICT Pvt. Ltd.

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Network Engineer job?

Ans: This Network Engineer job has 10:00 AM - 07:00 PM timing.

 

Related Updates

Team Leader (TL)

Designation: Team Leader (TL)No. of open

Read more »

UGVCL Notification 2020 Openi

Uttar Gujarat Vij Company Limited has is

Read more »

Indian Air Force Recruitment f

 

Indian Air Force Recruitment f

Read more »

Gujarat University Senior & Ju

 
Gujarat University Senior &

Read more »

Reintegration Counsellor

Job Name:- Reintegration CounsellorCOmpa

Read more »

Join Indian Army: Agniveer CEE

Join Indian Army: Agniveer CEE 2025 Answ

Read more »

Barista/All Rounder

Company Name:- Bonjour Bakery & Coff

Read more »

Hotel Housekeeping Executive

Desgination:-Hotel Silver CleLocation:-H

Read more »

Purchase Executive

Desgination:-Dalvkot Utility Enterprises

Read more »

Shift Supervisor

Position: Shift SupervisorCompany: Starb

Read more »