Jharkhand JHTET 2026 Apply Online | JAC Teacher El
October 2, 2026
Desgination:-Bharat ICT Pvt. Ltd.
Location:-Sector 17 Rohini, Delhi
Experience:-3 - 5 years Experience
1.)What is the eligibility criteria to apply for this Network Engineer job?
Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 3 - 5 years of experience of experience
2.)How much salary can I expect for this job role?
Ans: You can expect a salary of ?20000 - ?22000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.
3.)How many working days are there for this Network Engineer job?
Ans: This Network Engineer job will have 6 working days.
4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Network Engineer job?
Ans: No, there is no fee applicable for applying this Network Engineer job and during the employment with the company, i.e., Bharat ICT Pvt. Ltd..
5.)Is it a work from home job?
Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
6.)How many openings are there for this Network Engineer role?
Ans: There is an immediate opening of 2 Network Engineer at Bharat ICT Pvt. Ltd.
7.)Who can apply for this job?
Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.
8.)What are the timings of this Network Engineer job?
Ans: This Network Engineer job has 10:00 AM - 07:00 PM timing.
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
October 2, 2026
No comments yet. Be the first to comment.