• Post information
  •   
Senior Network Engineer
details

Desgination:-CTL Infocom Pvt. Ltd.
Location:- Airport Enclave, Jaipur
Experience:- 6 - 6+  years
Salary:-38,000 - 40,000 per month  

 

Job Description:-

  • Resolve system malfunctions, and provide technical information
  • Installation, configuration
  • Provide technical help
The candidate should have sound knowledge of Computer networking and MS Office and be able to lead the team—Language - Fluency in English

Other Details:-

  • It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 6+ years of experience.

More about this Senior Network Engineer job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Senior Network Engineer job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 6+ years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?40000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Jaipur.
  3. How many working days are there for this Senior Network Engineer job?
    Ans: This Senior Network Engineer job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Senior Network Engineer job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Senior Network Engineer job and during the employment with the company, i.e., CTL Infocom Pvt. Ltd..
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Senior Network Engineer role?
    Ans: There is an immediate opening of 1 Senior Network Engineer at CTL Infocom Pvt. Ltd.
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.
  8. What are the timings of this Senior Network Engineer job?
    Ans: This Senior Network Engineer job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.


Apply Job

Related Updates

Sales Manager - North and West

Job Name:-Sales Manager - North and West

Read more »

Experian Work From Home Jobs 2

Experian Work From Home Jobs 2026 &ndash

Read more »

Gnanasangama.karnataka.gov.in

 

Gnanasangama.karnataka.gov.in

Read more »

Community Mobilizer

Position: Community Mobilizer Organizati

Read more »

Accenture Jobs for Graduates 2

Accenture Jobs for Graduates 2026 &ndash

Read more »

NHPC Non-Executive Recruitment

NHPC Non-Executive Recruitment 2025: App

Read more »

MP High Court Assistant Grade

MP High Court Assistant Grade III Recrui

Read more »

Shell Internship Programme 202

Shell Internship Programme 2026 for Fres

Read more »

Sprinto Work From Home Jobs 20

Sprinto Work From Home Jobs 2026: Revenu

Read more »

Omnicell Work From Home Jobs 2

 
Omnicell Work From Home Jobs 202

Read more »