• Post information
  •   
Telecalling Team Leader
details

Desgination:-Stellarslog Technovation Pvt. Ltd.
Location:- Alipore, Kolkata
Experience:- 0 - 6+  years
Salary:-38,000 - 40,000 per month  

 

Job Description:-

  • Understand customer need and pitch in sales
  • Close sales and achieve quarterly targets
  • Call on leads provided & generate leads

Other Details:-

  • It is a Full Time Telesales / Telemarketing job for candidates with 0 - 6+ years Experience.

More about this Telecalling Team Leader job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Telecalling Team Leader job?
    Ans: The candidate should be All Education levels and above with 0 - 6+ years Experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?35000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Kolkata.
  3. How many working days are there for this Telecalling Team Leader job?
    Ans: This Telecalling Team Leader job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Telecalling Team Leader job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Telecalling Team Leader job and during the employment with the company, i.e., Stellarslog Technovation Pvt. Ltd. By Taskmo.
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Telecalling Team Leader role?
    Ans: There is an immediate opening of 3 Telecalling Team Leader at Stellarslog Technovation Pvt. Ltd. By Taskmo
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Female candidates can apply for this Telesales / Telemarketing job.
  8. What are the timings of this Telecalling Team Leader job?
    Ans: This Telecalling Team Leader job has Day Shift.

Apply Job

Related Updates

MPESB Group 2 Sub Group 3 Recr

MPESB Group 2 Sub Group 3 Recruitment 20

Read more »

Jindal Job Vacancy: Walk-In Dr

Jindal Job Vacancy: Walk-In Drive for AR

Read more »

Influencer Marketing Manager

Job Title: Influencer Marketing ManagerC

Read more »

AMC Health Department Recruitm

 



AMC Health Department Recr

Read more »

Capital Markets Services New A

Job Title: Capital Markets Services New

Read more »

Mainstreaming Associate

Job DescriptionLocation: DelhiCategory:

Read more »

MPPSC Scientific Officer Biolo

 
MPPSC Scientific Officer Biology

Read more »

Driver & Technician

Organization: CSIR-Central Drug Research

Read more »

UPPSC Recruitment 2025 – App

UPPSC Recruitment 2025 – Apply Onl

Read more »

IOCL Pipelines Division Appren

IOCL Pipelines Division Apprentice Recru

Read more »