• Post information
  •   
Key Account Manager
details

Desgination:-Vritti Solutions
Location:- Malleshwaram, Bangalore
Experience:- 2 - 3 years
Salary:-38,000 - 40,000 per month  

 

Job Description:-

  • Build contacts with potential clients to create new business opportunities
  • Explain the customers about the products, its features and benefits

Other Details:-

  • It is a Full Time Sales / Business Development job for candidates with 2 - 3 years of experience.

More about this Key Account Manager job:-

  1. What is the eligibility criteria to apply for this Key Account Manager job?
    Ans: The candidate should be Graduate and above and above with 2 - 3 years of experience of experience
  2. How much salary can I expect for this job role?
    Ans: You can expect a salary of ?38000 - ?40000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Bangalore.
  3. How many working days are there for this Key Account Manager job?
    Ans: This Key Account Manager job will have 6 working days.
  4. Are there any charges applicable while applying or joining this Key Account Manager job?
    Ans: No, there is no fee applicable for applying this Key Account Manager job and during the employment with the company, i.e., Vritti Solutions.
  5. Is it a work from home job?
    Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.
  6. How many openings are there for this Key Account Manager role?
    Ans: There is an immediate opening of 2 Key Account Manager at Vritti Solutions
  7. Who can apply for this job?
    Ans: Only Male candidates can apply for this Sales / Business Development job.
  8. What are the timings of this Key Account Manager job?
    Ans: This Key Account Manager job has 09:00 AM - 06:00 PM timing.

Related Updates

Personal Assistant cum HR Supp

Location: Gujarat
Apply by: 05 Jul

Read more »

Infineon Recruitment 2026: Sof

Infineon Recruitment 2026: Software Engi

Read more »

Deloitte Recruitment 2026: Ser

Deloitte Recruitment 2026: Services Supp

Read more »

Amazon Recruitment 2026: ML Da

Amazon Recruitment 2026: ML Data Associa

Read more »

NTT DATA Recruitment 2026: Jun

NTT DATA Recruitment 2026: Junior Test E

Read more »

Wells Fargo Internship 2026: T

Wells Fargo Internship 2026: Technology

Read more »

GE Vernova Software Engineer R

GE Vernova Software Engineer Recruitment

Read more »

SentiLink Work From Home Caree

 
SentiLink Work From Home Careers

Read more »

Mobilization Executive

Mobilization Executive – Apply by

Read more »

Network Engineer

Desgination:-Bharat ICT Pvt. Ltd.Locatio

Read more »