• Post information
  •   
Network Engineer
details

Desgination:-Bharat ICT Pvt. Ltd.
Location:-Sector 17 Rohini, Delhi
Experience:-3 - 5 years Experience

Job Description

1.)What is the eligibility criteria to apply for this Network Engineer job?

Ans: The candidate should be 12th Pass and above and above with 3 - 5 years of experience of experience

2.)How much salary can I expect for this job role?

Ans: You can expect a salary of ?20000 - ?22000 per month that depends on your interview. It's a Full Time job in Delhi.

3.)How many working days are there for this Network Engineer job?

Ans: This Network Engineer job will have 6 working days.

4.)Are there any charges applicable while applying or joining this Network Engineer job?

Ans: No, there is no fee applicable for applying this Network Engineer job and during the employment with the company, i.e., Bharat ICT Pvt. Ltd..

5.)Is it a work from home job?

Ans: No, it’s not a work from home job and can't be done online.

6.)How many openings are there for this Network Engineer role?

Ans: There is an immediate opening of 2 Network Engineer at Bharat ICT Pvt. Ltd.

7.)Who can apply for this job?

Ans: Only Male candidates can apply for this IT / Hardware / Network Engineer job.

8.)What are the timings of this Network Engineer job?

Ans: This Network Engineer job has 10:00 AM - 07:00 PM timing.

 

Related Updates

Sagility Hiring Freshers 2026:

Sagility Hiring Freshers 2026: Trainee P

Read more »

India International Footwear F

Date 08 - 10 Jul 2023
Location New Delh

Read more »

Railway RRB Technician Recruit

Railway RRB Technician Recruitment 2026:

Read more »

Lakshmibai College Delhi Vario

Lakshmibai College Delhi Recruitment 202

Read more »

UPSRTC Conductor Recruitment 2

UPSRTC Conductor Recruitment 2026: Apply

Read more »

TELUS Digital Work From Home J

TELUS Digital Work From Home Jobs 2026 |

Read more »

Johnson & Johnson Work From Ho

Johnson & Johnson Work From Home Job

Read more »

IT Facilitator

Desgination:-Maxvision Social Welfare So

Read more »

he Cotton Corporation of India

The Cotton Corporation of India (CCI) Re

Read more »

MPESB Agriculture Extension Of

MPESB Agriculture Extension Officer Recr

Read more »